3 x Nogi

Här är de tre NOGI-fanzinen tillsammans! Inte trodde jag att Nogi skulle bli en långkörare! Den första tidningen var egentligen bara en rolig flummig grej jag gjorde på skoj 2012… Tvåan gjorde jag 2014 och den tror jag inte att jag fått någon respons på alls. Den tredje delen har nog redan fått mer uppmärksamhet.

nogi_fanzines

Jag ska verkligen försöka ha med mig nytryck av första och andra delen när jag åker på Seriefestivalen i Stockholm i maj. De är nämligen slut, eller näst intill. Ettan kommer att få en etta på omslaget när den går i nytryck. Tvåan behöver några små fel rättade. Det vore kul att sälja hela triologin på något snyggt bundat sätt.
Vad del 4 beträffar har jag börjat skissa.

Det här inlägget postades i Fanzines, mina egna serier, Skapande/konst. Bokmärk permalänken.