Serier till folket!

Serier… till folket. Dagens mission. Mer serier på lenneer.se. Seriesidan har fått sig en ganska regäl uppdatering ikväll. Bland annat är jag dum nog att publicera en serie som var för dålig för att platsa i Breakthrough! Vansinne! Glasögon-serien kändes inte så aktuell och inte speciellt bra. Men nu är den publicerad här i alla fall… Så kan det gå…
Det står mer kommentarer om serien på sidan med Breakthrough-extramterial.
bild ur glasogonserie
Den serie som många gillar i Breakthrough har legat där i en mansålder typ. ”Diskserien” verkar ha varit den populäraste. Konstigt. Jag vet inte hur jag ska ta det riktigt. Är mina serier bäst när jag skiter i att skriva manus? Jag kontrar med att publicera min personliga favvo ur blaskan. Trädgårdsmästaren.
Dessutom har min ”backlist” på seriesidan blivit lite fylligare. Och det är här det verkliga vansinnet tar vid, vänner. Jag har lagt dit stripp-serien med ninjan Kurt från folkhögskolan. Rick Räv-serier från Hofors. Fantasy-skoj-serien från Sverox. Vansinnet vet inga gränser! Jösses… Läs skräpet innan jag ångrar mig och tar bort det! Det är bara en tidsfråga tills jag tar mitt förnuft till fånga och gömmer under de där grejorna igen!
Skämt å sido. Väck åker nog inte de gamla serierna. Nostalgi är trots allt som vin. Det är gott ibland om det är gammalt (och man vill bli full). Men troligt är att jag flyttar the old ones till en underavdelning med bara gamla grejor. Ja, det känns faktiskt som om det var 1000 år sedan jag gjorde de där serierna…
Sedan har jag uppdaterat och ändrat en massa annat också. Kanske ingenting som direkt märks… Jo föresten, fler länkar har kommit till på länksidan. Bra länkar.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.