Mediadrevet går…

Nu går mediadrevet… Framgången med min film vet inga gränser. Alla ringer och vill ha mig. Intervjuer. Kändisfester. VIP-kort i baren. Nä, skojade bara. Men det är delvis sant. Jag har gjort åtminstone EN intervju som filmskapare/animatör nu.

I lördags träffade jag en kvinna på Blekinge Läns tidning och vi hade ett samtal som blev till en artikel som trycktes i dagens tidning. Det handlade om Sagan om Livets melodi i allmänhet och utmärkelsen från Non Stop-fetivalen. Kul med lite uppmärksamhet. Fick min omslags-affisch-bild från filmen tryckt i tidningen också.

Var med om en suggestiv upplevelse när jag var på redaktionen idag för att hämta ett gratis-ex av tidning samt mitt anteckningsblock som jag klantigt nog glömt på redaktionen…
– Vill du ha löpsedeln också, frågade damen i receptionen.
– Ööh… sa jag förvirrat.
Jag fick två ex. av löpsedeln. Det visade sig att jag var på löpsedeln. Ett krystat, arrangerat foto på mig och texten ”Tecknar på film” utgjorde dagens ”lokala löpsedel” i Ronneby. Värsta Kalle Anka-grejen! Jag såg fram emot att känna mig som en Björnbuse i Ankeborg. Jag strosade runt på stan vid lunchtid och kikade försiktigt efter löpsedeln på alla kiosker och säljhak, men de hade alla åkt ner i förmån för kvällspressen. Jag förbannad mig själv att jag sovit för länge…

Artikeln från tidningen finns här>. Jag kan inte svära på hur länge länken kommer att fungera… Jag tyckte mig höra något om att man var tvungen att prenumera på tidningens internet-tjänst för att komma åt gamla artiklar. Funkar länken så funkar den..

Jag vet fortfarande inte om Sagan om Livets melodi kommer att visas på Novemberfestivalen. Programmet ska komma upp den här veckan har de lovat.

Vad jag vet är att världens första officiellt arrangerade lajv baserat på Svenil Rollspelet ska går av stapeln i Borås till helgen. Jag och David G sliter som djur med förberedelserna just nu. Vi samjobbar med materialet över nätet, en i Ronneby och en i Stockholm. Arbetsmetoden känns och doftar hightech. Karaktärerna är i det närmst helt färdigställda nu. Det är rätt mycket som ska klaffa, men vår målsättning är att arrangemanget ska vara självgående när vi väl har sparkat igång det. Det blir skönt, sjukt och experimentellt så det förslår… Läs mer om Bodils Bjudning här>.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.