Fanzine 4

Får riktigt rå ångest över att projekten jag lagt på projektsidan hamnar i limbo eller i malpåse… Det får mig att känna mig som en dålig människa. Just en sådan människa jag inte vill vara, till varje pris. En människa som bara pratar och klär sina fantastiska ofullbordade verk som ska göras i vackra ord och sedan i praktiken inte gör någonting alls. Modellen ”Mycket snack och lite verkstad”. Modellen ”Mediastudent som är allmänt dryg och talar nån slags dialekt”. (Förstår du den formuleringen känner du mig väl!)
Dax att råda bot! Dax att påannonsera ett projekt som jag vet blir klart. Fanzine har jag gjort förr. Genomförande och metod sitter i märgen. Det är bara innehåll som behövs.
Dax att påannonsera Fanzine 4 – projektnamnet för mitt nästa solofanzine med realistiska serier. Namnet kommer naturligtvis av att jag tidigare gjort tre tidningar där innehållet varit självbiografiskt. Det finns redan 20+ sidor tecknade. ”Party med Pluto” bildar en solid stome i nåt som ser ut att bli trivialt och gött. Tonen verkar bli mer ”dokumentär-realistisk” än vanligt. Får se vad som händer under resans gång…
Jag funderar löst på att göra serier om andra än mig själv. Typ om mina kompisar, min pappa eller mina grannar. Har du ett manus eller en idé… Let me know!
Satsar på release sent 2006 eller tidigt 2007.
Ev. kommer No Milk & Honey Journal 1 emellan dock. Vad? Har jag inte nämnt DET heller!? Ett projekt till..!? Aaaarghh!!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.