Till Lerdala med väskan tung

Jag lämnar Ronneby imorgon för Lerdala och traditionellt julfirande med familjen. Det ska bli trevligt och mysigt. Gamecuben har jag packat med mig. Ja, vadå då? Skulle jag klara två veckor utan att ha fått bita på allvar i Goron Mines…? Skulle inte tro det.
Ja, jag har spelat en hel del Twilight princess sedan senaste bloggningen. Liksom alla bra upplevelser är det någonting som bara växer. Och ändå är jag bara i början av äventyret… Får svindel när jag tänker på det. Som sagt, fortfarande för lite tid för ett samlat intryck…. Men gudars, vilket bra spel det är…
Egentligen borde jag ogilla situationen. Den förändrar mig. Den får mig att bli just sådan jag inte vill vara. En passiv konsument som dödar timmar och dagar på att stumt ta emot istället för att omsätta min kraft i kreativitet. Siyuationen transformerar min blogg från ett intelligent tyckande subjektivt forum till en hjärndöd nördblogg!
Men nya stationära Zelda-spel släpps inte varje dag. De gör ju faktiskt inte det.
Dessutom är mitt samvete ganska rent. Jag såg till att vara nästan sjukligt kreativ veckan innan Twilight princess släpptes. Tecknade, tuschade och databehandlade som en gnu. Om allt går i lås nu trycker jag två nya fanzines innan jul. Ett samlings- och ett solo. Jag vågar knappt skriva det… Det har nämligen aldrig hänt förut. Det brukar ju gå typ 1,5 år mellan gångerna jag gör ett zine annars. Avstår därför från att skriva mer tills jag vet att saken är i hamn, eller inte.
I Skövde har Thobe lagt sin hungriga labbar på en Wii. Idag. Han fick en till sist, utan bli ett nervvrak. Han kan nog räkna med att bli våldgästad i julfriden…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.