Star Wars VII trailer 2

Jag har ju inte hunnit skriva om den senaste Star Wars-trailern! Det håller ju inte… Jag analyserar inte varje bild den här gången. Istället tar jag upp de glimtar jag tycker är värda att titta lite extra på.

Den långa öppningsbilden är det bästa vi fått se hittills. Gåshud! Först såg jag inte vad det var som tornade upp sig till höger i bild… Ett berg… En stad… Näää… En Star destroyer!
Här ser vi en galax härjad av ett långt krig. Vi ser ett krig som haft konsekvenser på världen. Fan service deluxe, men bra sådan. Bravo.

aftermath

Vem är det som lägger hand på Artoo? Först tror man att det är Luke, som står för berättarrösten, men jag tycker figuren ser mindre och mer feminin ut… Dessutom har personen en robothand som skulle stödja att det är Luke – men Lukes handprotes som han får i slutet av Empire strikes back är betydligt mer väldesignad och är i stort sett identisk med en riktig hand. Varför skulle han gå tillbaka till en mer robotlik handprotes?

hand

Vad är det här för snubbe? Det här tror jag är i linje med vad folk vill se… En ny karaktär alt. en rustning baserat på något välbekant, i det här fallet en Stormtrooperrustning…

mystisk

På ett sätt tråkigt att det alltid är siths som är skurken i Star Wars… Hur dålig fantasi har man? Kan man inte komma på någon annan onding? Vet man att det är en sith föresten? Asajj Ventress var aldrig en sith.
Ärligt talat är jag nästan NOLL intresserad av skurken i den här berättelsen. Istället hoppas jag helt sonika att de utformar en bra skurk, med rymd-opera-mått mätt.

sith

Ärligt talat. Vi visste ju redan att de här två skulle vara med?

han_chewie

Chewie lever! Han blev aldrig krossad av en måne 25 år ABY!

Se trailern, med dina egna ögon, här:
http://www.youtube.com/watch?v=ngElkyQ6Rhs

Det här inlägget postades i Film, Nörderi. Bokmärk permalänken.