El Toro Negros III - Taste the pain
Gangsterkortfilm, 21 min. Millroad Film 2003

Lungnet har rådit i den undre världen. Tills nu. Det har gått två månader när förädaren Bo Hardy, nu allierad med den mystiske Ganjaman, tar kontakt med sina forna vapenbröder. Deras möte blir inte kärt. Istället blir det upptakten på en tre dagar lång mardröm. El Toros visar sig vara fångade i en stegrade spiral av våld... Vi får följa El Toros under de tre sista skälvande dagarna då frågorna hopar sig.

Vilka medel ska man ta till när det inte räcker med eldkraft eller goda färdigheter i kung-fu?
Ä r det verkligen smart att ta kål på Nacho, tvillingbror till den beryktade Tex Mex?
Och kanske viktigast: Slåss man bättre i latexdräkt eller ser det bara coolt ut?El Toro Negros III: Taste the pain
är 21 minuter lång. Om du skaffar filmen från Millroad får du den 27 minuter långa specialutgåvan med trailer, bortklippta tabbar och två borttagna scener. Filmen finns som VHS, VCD och DVD.

El Toro Negros III: Taste the pain är den effektspäckade och actionbetonade finalen i triologin om El Toro Negros. Den följer upp succéfilmerna El Toro Negros (1997) och El Toro Negros II: The new batch (2003). Orginalets berättarglädje och spontana våld blandas med uppföljarens perfektion och parodiska element. Det skojas inte minst med spektaklet The Matrix. En sak är säker; Fans av de tidigare filmerna lär inte bli besvikna!
Välkommen till gangsteraction inspelad i natursköna västergötland. Välkommen till våld. Are you in?

Kommentarer:
Faktum var att det var så kul att göra "tvåan" så vi gjorde en till under hösten 2003. Tvåan var en kravlös filmskola, trean blev lite mer "på riktigt".

Handlingen blev en rak uppföljare till tvåan. Det blev enklast så. Dessutom hade vi fäst oss vid karaktärerna vi skapat till den andra filmen. Jag spenderade sommaren bla. med manusskrivande och storyboardtecknande. Den här gången visste vi hur utrustningen fungerade och det fanns lite ambitioner. Bland annat skulle vi utveckla karaktärerna , ha några riktiga dialog-scener och göra film-kung-fu.

Filmen inledande actionscen är MIllroad Film mest påkostade och genomarbetade scen till dagens datum. Lokalen hyrdes till en kostnad av 100 kr av Lerdala IF och scenen tog en hel dag att spela in, från kl. 10-18. Scenen resulterade dessutom i sjuk träningsvärk... 

El Cubano och Bill talar om sånt som betyder något här i livet...


Hardy har en större rollen den här gången. Men behåller han kläderna på...?


Svart latex och kung-fu är allt en actionfilm behöver...