Death of modern communiqe…

Min mobiltelefon är på väg att få flytta in i mobil-himlen för gott… Efter lång och trogen tjänst och efter några turer ner i cement och asfalt verkar det som den snart, snart har ringt färdigt för gott…
Eftersom jag hatar mobiler har jag kvar min typ 5 år gamla Nokia 3310 eller vad den heter som lyser grönt i mörkret. Nu blir jag väl tvungen att mot min vilja och moral skaffa en sån där ny vikbar med kamera och skit i… Alternativet är ju att köpa en sån där nichad pensionärs-mobil som typ bara har siffror och röd/grön-lur-knapp och då lär jag ju bli mobbad av kidsen när jag tillträder mitt nya jobb i höst…
Ok. vad jag egentligen vill ha sagt med det här menlösa i-landiga inlägget är att jag kanske blir svår att nå på mobilen en tid. Och skickar ni SMS till mig kan jag bara läsa de två första raderna i bästa fall. Och skickar jag konstiga SMS till er så beror det på att jag helt enkelt får chansa på knapparna när jag skriver mer än två rader… Så är det mät… Nån som har en gammal mobil som fungerar får gärna ge den till mig.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.