Hoppa utan fallskärm mm.

Det här är en skiss jag haft drällande i mitt block länge och väl. Det är Steve och Klas-Jörgen från Beskôddarna i en sekvens där jag tänker mig att de hoppar fallskärm utan fallskärm. Steve sitter på Klas-Jörgens rygg och K-J liksom bara faller som en sten, forcerar allt i sin väg, landar och liksom plöjer upp marken tills han stannar.
Inte för att K-J är oförstörbar a’ la’ Hulk, men det är kul att stoppa in vansinniga saker i Beskôddarnaserien. Det är mitt forum för mina over the top infall.
Kanske får jag äntligen använda ideén i Besköddarna Nr 4 eller Nr 5… Men än så länge är den inte inskriven där heller faktiskt. Synd, för den är riktigt bra…

fallskarm_skiss

Idag har jag och Jimmy haft en intensiv produktionsdag för övrigt. Vi har spelat in material till två Ångestspelavsnitt och en podcast! Det mesta går, men lite planering.

DSC_0276

I ärlighetens namn var manusen inte ens färdiga när vi började spela in material i förmiddags och planeringen har varit lite halvdan. Det var precis som det brukar vara med andra ord… Vi får saker gjorda, åtminstone.

Det här inlägget postades i Ångestspel, Digital underhållning, Fanzines, jobb, mina egna serier, Nörderi, roligt och allmänt ovärt, serier. Bokmärk permalänken.