Noisy work…

Det har varit relativ lågaktivitet här på bloggen den senaste månaden. Den främsta orsaken till det är att jag har praktiserat på Noisy Cricket i Ronneby. Nu gör jag min femte och sista vecka. Det har gått sjukt fort! Speciellt nu på slutet.
Noisy Cricket är en webbyrå. Bara det är sjukt coolt. Jag har velat jobba på en byrå sedan jag var 20 och fattade vad det var. I början var jag mycket förvirrad. Det ska erkännas. Men för ungefär två veckor sedan började jag se att det jag gjorde föll på plats och faktiskt fyllde en funktion. En nytta. Och då började det kännas bra. Jag har känt att jag faktiskt har ett jobb där jag får vara kreativ och som jag tycker om att gå till. Det är i linje med mina intressen och min utbildning. Det är mitt jobb att värdera och nörda grafisk design. Jag får dagligen omsätta det jag kan i handling. Det är unikt. Oftast har jag haft andra och mindre upplyftande erfarenheter av arbetslivet.

Konsekvensen av praktiken i kombination med fritidsprojekten gör att jag sitter ca 10 timmar per dygn framför en dator just nu. Det är bra på ett sätt. Jag orkar inte mycket mer nu på GI-dieten…
Det enda jag vet nu är att min praktik är slut på fredag och jag är arbetslös igen på måndag. Kanske händer något. Jag hoppas att jag har visat vad jag kan. Framtiden är oviss men spännande.

Det här inlägget postades i Design/interaktion, jobb. Bokmärk permalänken.