Prat om Pluto

Nu är Party med Pluto ute, på allvar. Alla förhandsbeställda exemplar är skickade. Och jag har åtminstone fått lite god respons på mail och Facebook. Kul att boken börjar nå ut och kul att ni är några som gillar den!

Till er som fått hem förhandsbokade ex; Jag får be om ursäkt att jag signerade så snabbt och opersonligt… Jag signerade mot slutet av Bokmässan när jag var trött och lam och jag hade 30 st att göra rätt fort. Ok? Egentligenär det ju ”god sed” att som serietecknare rita något när man signerar, men jag var inte i stånd att hålla god sed just då. De flesta av er som förhandsbokat träffar kanske mig på ett eller annat sätt. Säg då till om ni vill ha en Pluto inritad vid signaturen, då fixar jag det.
Ni fick ju fanzinet Lunch med Pluto som extra present, och det är ni ganska ensamma om. Det kommer bara att göras 50 ex. av det fanzinet.

Dessutom håller boken på att leta sig in bland distubutörer och återförsäljare. Världens bästa bokhandlare Flemming i Skövde har köpt in 5 ex. Senare blir det på sikt Adlibris och sånt också.
Nåväl. Men anledning av allt detta tänkte jag lite kort presentera extramaterial till Party med Pluto som finns tillgängligt här på lenneer.se…

I samband med bokreleasen offentliggjorde jag min arbetsloggbok som jag använt när jag stöpte om Party med Pluto från fanzine till bok. Där finns allt ifrån seriösa inblickar i arbetsprocessen till obscena utrop i ren frstration. Arbetsloggen kan man läsa här >>.

David har kommenterat sin roll i serien, omständigheterna och sanningshalten i berättelsen. Läs hans kommentarer här >>.
Dessutom hade jag och David en MSN-konversation som var ganska intressant och uttömmande. Läs den i sin ocensurerade helhet här >>.

Även Henrik har kommenterat serien i text >>.

I avdelningen ovärd kuriosa; Här är det digitala inbjudningskortet till festen som resulterade i serien >>

 

Det här inlägget postades i mina egna serier, Nörderi, Skapande/konst. Bokmärk permalänken.