Kolla mina projektloggar… också!

Men det verkar som några, både gamla och nyare bakantskaper, hittar hit ibland i alla fall…

Det händer inte så mycker på lenneer.se kan man tro… Men det är fel! Jag uppdaterar så gott som varje dag. Men det är oftast i form av noteringar i någon av mina mina projektloggar. Så det har jag gjort, ever after. Kolla in dem! Var det något jag lärde mig på högskolan så var et värdet av att dokumentera en arbetsprocess.

Här är webbloggen för Nålar i maten-projektet;
http://www.lenneer.se/sida/undersidor/proj/nim/nim.html

Det projektet har varit lite motigt, men nu tycker jag äntligen att det börjar lossna igen… Jag tycker att min kompis Johannes slog huvudet på spiken i julas. Jag berättade om projektet, hur jag tänkte och hur jag jobbade. Och han sa ungefär. ”Det låter som ett sånt där projekt som man hatar… och som är hur segt som helst när man gör det… Men sen… När man är klar… Då kommer det att vara värt allt jobb.”

Och så är det nog. det är inte de roligaste serier kjag ritat. Det ska gudarna veta… Jag får nästan panikångest av att rita samma figurer i samma poser om och om och om och om igen… Men jag ska försöka komma igenom det. Trägen vinner.
Nedan syns ett utdrag ur serien där Storno diskuterar miljömedvetenheten i speedwaysporten med en speedwaykille…

utdrag ur min speedwayserie med storno

Och som all trogna besökare redn vet gör jag en kortfilm som ska vara färdig i mars. Vågbrytare heter den och är pretto pretto…

http://www.lenneer.se/sida/undersidor/proj/vb/vb_index.htm

Det här inlägget postades i Design/interaktion, mina egna serier, Nörderi. Bokmärk permalänken.