Visionshelg och arbetläger!

I helgen har Svenilgames haft en kreativ visionshelg… Egentligen ett finare namn på arbetsläger. Vår aktiva kärntrupp (båda två) sammanträde i Ronneby. Vi åt en massa och jobbade med svenilgames-grejor.
Vi gjorde bland annat mycket jobb på Vardagshjälten Manual 2.0 (VHM2) som börjar närma sig något som liknar färdigt. Bland annat utformade vi opponentmallar som förhoppningsvis kommer att förenkla spelandet o göra det lättillgängligare. Jag skrev om och expanderade vissa textavsnitt och gjorde några nya illustrationer till boken custom made för att sitta snyggt i layouten.

Nu är jag åter i vardagen. Ganska mycket nu… Utställningsmaterialet måste delvis färdigställas i veckan! Har precis levererat en recension på Army of Darkness Roleplaying game som kommer i nästa nummer av speltidningen Fenix. Imorgon ska jag jobba på biblioteket hela dagen, så jag måste försöka utnyttja den här regninga måndagen maximalt.

Som ett sidoprojekt har jag också börjat titta på Star Trek The original series. Det är guld värt. Det är så där retro-snyggt och bra som bara 60-tals-produktioner är. Filmvetenskaparen i mig ska nog analysera fram en anledning till varför också… Tids nog.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.