Webbdagarna

I slutet av förra veckan var jag och min kollega Charlotte i Stockholm på Webbdagarna. Webbdagarna är kort sagt två branschdagar proppade med seminarier. Det visade sig vara ett regält påkostat och fläskigt arrangemang arrangerat av IDG/Internetworld. Platsen var Waterfront Conference Center mitt i smeten.

Föreläsarna avlöste varandra. Tunga namn. Smarta personer. Visionärer. Kreatörer. Galningar. Såna som gjort sånt som betyder något på internet eller i verkligheten. Efteråt nästan härdsmälta i skallen av alla intryck. Helst skulle man orkat nätverka lite hårdare med alla spännande branschmänniskor i pauserna. Men jag tror att alla intryck och anteckningar kommer att landa och omformas i nya kunskaper när röken bara lagt sig.

Trevligt att komma till Stockholm. Dock hann vi ingenting utom Webbdagarna. Vår fritid inskränkte sig till samvaro vid frukostbordet och en snabb stressöl i gamla stan.

På efterfest på anrika Nalen slår det mig plötsligt att jag är på branschfest i Stockholm med hippa mediamänniskor… Hur gick det till? Jag väntar på att någon ska komma fram, peka på mig och säga Va gör du här? Du är ju en bonnapöjk ifrån Skövde! Jag vet inte riktigt hur jag hamnade i allt det här, men jag älskar att vara en del av en spännande, dynamisk bransch.  Efter år av frilansharvande, uppdrag och läraruppdrag gör jag äntligen ett riktigt jobb i ett riktigt sammanhang. Det är faktiskt coolt. Det i sig är coolare än creddiga fester i Stockholm.

Här kan man läsa arrangörernas sammanfattning:
http://internetworld.idg.se/2.1006/1.440097/snackisarna-fran-webbdagarna

På bilden där syns min kollega Charlotte samt mitt ena ben längst till höger i bild.

Tackar Jerker för husrum och frukostar också! Det var guld värt!

Det här inlägget postades i Design/interaktion, jobb. Bokmärk permalänken.