En strävan efter en illusion av ett aktivt liv…

Trots att jag saknar ”riktigt” arbete just nu gör jag mitt bästa för att leva ett aktivt liv…

Det gör jag också, på sätt och vis. Min far tyker inte att jag gör någonting vettigt om dagarna, men å andra sidan har jag aldrig gjort något vettigt enligt hans definition av att göra något vettigt…

Igår gjorde jag mitt bästa för att skapa ett Lovecraft-monster av frukt och modellera. Det såg för jäkligt ut, men det var inget som svart-vitt, oskärpa, motion-blur och lite rök kunde ändra på…
Idag möblerade jag om lägenheten för en timmes filmning och återställde den obemärkt till flickvännen kom hem från jobbet samtidigt som jag lagade mat OCH tittade på Obamas tillträdestal… Det MÅSTE väl ändå kvalificera som ett aktivt liv?
Jag gör två kortfilmer parallellt. Vågbrytare och Jordgömda. Det rullar på. Den sistnämnda är snart klar att slussa ut på Youtube. Japp, jag tänkte det skulle bli min första film som premiäras där.

Sedan har jag serier att tänka på. Jag hinner i teorin fortfarande göra ett bidrag till Egmonts barnserie-tävling… Tyvärr har jag inget vettigt manus att ta tag i. Tre sidor ska göras för Nasses Nekrozin, men det är ingen brådska än. Idag har jag ritat en sida Gustaf-parodi… Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den, men det är en seriesida jag haft i bakhuvudet länge. Idag fick jag det slutligen ur mig.
Och jag har alldeles för många NIM-serier att ta tag i… Imorgon…

lertentakel

Det här inlägget postades i Film, Millroad Film. Bokmärk permalänken.