Ångestspelpodden 33 – Wrestling med Wanloo

Det har varit på agendan ett tag… Ångestspelpodden 33 blev äntligen ett wrestlingsnack med den skitbra och skitwrestlingsintresserade serietecknaren Johan Wanloo!

Vi snackar om hur det gick till när Hulk Hogan blev nästan fet. Hur The Undertaker är typ femtio och rätt så sleten, men ändå en publikmagnet. Om att sakna wrestlaren som ser ut som vaktmästarn eller sjöbusen på hamnkrogen. Och om mycket annat relaterat till vårt favoritstök borta i USA, nu som då… (Vi snackar lite svensk wrestling också)

Ljudet är lite kasst – men det hör till! När man börjar bry sig om ljudkvalitet på riktigt är man full gubbe…

Vi kastar ut podden nu för att få ut den medans den fortforande är aktuell – innan årets Wrestlemania. Såattee… Frågan är nu bara; Are you ready to rumbleee!!?

asp33_titlecard


Medverkande: 
Daniel Lenneér, Johan Wanloo

Speltid: 42 min.

Bild: Johan Wanloo, Daniel Lenneér (samarbete)

ÅSP33 är inspelad i mars 2016 i Road House Studio, Karlshamn och Lenncave Studio, Ronneby. Redigerad av Bara å Bänna Medieproduktion, som alltid. Ångestspelpodden publiceras också på videospelsklubben.se. Tack till Gazi som roddar där, i ur och skur!

Det här inlägget postades i Nörderi, Podcast, roligt och allmänt ovärt, scen/live, Subkultur. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ångestspelpodden 33 – Wrestling med Wanloo

 1. Trent MacGregor skriver:

  Kul program och roligt att höra om wrestling från andra. Håller själv på med wrestling som kommentator åt GBGW och SWS i Malmö. I Göteborg är det jag och den gamle legendaren Bruno Arvidsson som kommenterar (vilket han och jag gjorde under några år på Eurosport också). Vi driver också wrestlingblogg och pod där man kan hitta, se och höra om det mesta inom wrestling samt tävla varje gala. http://pleasedonottrythis.blogspot.se/ Titta gärna in, med de vänligaste, Trent

  • lenneer skriver:

   Jag vet mycket väl vem du är. Du är ju Brunos nya parhäst! Jag har varit i Malmö ett par gånger på gala när du suttit och kommenterat. Kul att du är inne och lyssnar!

   Er wrestlingpod har jag såklart lyssnat på. Ser fram emot hockeyfrillespecialen. Ni borde ta in Johan Wanloo där också, då han är expert på att prata om wrestlares utseende.

   Ångestspelpodden är en TV-spels-podd egentligen, men ibland (oftast) spårar den ur och handlar om en massa annat också. ”Wrestlinghörnan” är en programpunkt i podden som är med i nästan varje avsnitt.

Kommentarer inaktiverade.