Ångestspelpodden 34 – Batman v Superman – Försnacket

Två ikoniska seriefigurer går i klinch på vita duken för första gången… Ångestspelpodden 34 är ett långt försnack inför drabbningen. Lugnet innan stormen. Nix! Vi har ännu inte sett nya filmen Batman v Superman: Dawn of Justice. Men det SKA vi göra! Och ni är välkomna till förfesten!

Vi snackar om de båda ikonerna Batman och Superman – om deras äventyr i serier, film och TV – om deras resa från 1930-tal till 2010-tal – och vad de betytt för oss personligen.

Det är ett stort ämne och Batman och Superman har nog präglat våra liv mer än vi trodde… Vi får inte sagt allt vi vill i ämnet, det hinner man inte på blott en timme och tolv minuter.

asp34-bvs


Medverkande: Daniel Lenneér, Jimmy Bäckström

Speltid: 72 min.

Bild: Jimmy Bäckström (kollage)

ÅSP34 är inspelad 30 mars 2016 i Jimmys lägenhet, Ronneby. Redigerad av Bara å Bänna Medieproduktion, som alltid. Ångestspelpodden publiceras också på videospelsklubben.se. Tack till Gazi – vår egen Superman – som roddar där, i ur och skur!

Det här inlägget postades i Ångestspel, Design/interaktion, Film, Nörderi, Podcast, roligt och allmänt ovärt, serier. Bokmärk permalänken.