Jag medverkar i Svenska Superserier nr 19!

Jag medverkar i Svenska superserier nr 19 – tidningen alla trodde var död – med serien Ivan Monsterjägare. Fem sidor monsterjakt (monsterslakt!) av undertecknad.

Ivan Monsterjägare är en serie jag tänkte satsa ”seriöst” på för ett antal år sedan… 2017 typ. Jag tänkte mig en blandning av humorserier jag gillar och klassiska skräckfilmer, typ. Korta fartiga episoder i olika antologier, tänkte jag mig. Men det blev bara en första episod. Verkligheten kom i vägen, som man brukar säga. Nu kanske jag får inspiration att rita upp en ny episod med den slanke och flinke Herr Ivan…? Det fanns många ideér, men de hamnade i den berömda byrålådan på grund av ”verkligheten” då…

Svenska Superserier är en blaska som består av svenska (super)hjälteserier av många olika serieskapade, en tidning på 104 horribla sidor. Temat var skräck den här gången, tror jag… (Det verkar lite så) Tidningen har varit in the making i många år, förra numret kom 2014, så minnet sviker lite… Jag tror det fanns en anledning till att jag bidrog med den här serien istället för att skicka någonting med Ångestmannen… Att det skulle vara lite mer en skräckserie liksom såatte…

Länkar och sånt

Mer om tidningen, vilka som medverkar och goda smakprov hittar man här.

Seriepodden, en podd fast i videoformat, pratar om blaskan i Seriepodden 317. De pratar ganska mycket om just min serie, faktiskt. Titta och lyssna här.
Kort sagt gillar de mina teckningar, men tycker att poängen är lite dålig/vag… Det kan nog ligga något i det. Jag minns ju vilket slut på berättelsen jag ville ha – men inte säkert att det går fram till läsaren så som avsett. Jag har nog en övertro till att läsare läser mina serier som jag vill att de ska läsa dem.

Jag har några sälj-ex av blaskan om någon är sugen… Hör av er! Priset om man köper direkt från mig är 80 kr (+ porto) och som alltid när man beställer något från mig ingår en unik polkabird-teckning/målning.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.