Mera Party!

Mer Party med Pluto. Galet! Den goda responsen som den serien har fått börjar på allvar få mig att tro att det är en av mina bättre serier… Jag känner mig mer och mer nöjd. Det känns som jag balanserat komik och tragik, paraodi och realism, på ett sätt jag inte riktigt lyckats bemästra tidigare.
Jag har lagt upp en 4-sidig aptitretare på seriesidan nu. Den såkallade ”balkongscenen”. Bilden nedan är en länk direkt till serien.

För övrigt lade jag för ett litet tag sedan upp festfixaren Davids kommentarer på serien på hemsidan. Läs hans försvarstal här>> . Läs också vår autentiska MSN-konversation där det sas (skrevs?) mycket kul detaljer kring serien och omständigheterna bakom. Bland annat föreslog jag skämtsamt en ny fest med samma gästlista för att få material till en ny serie, varpå david svarade: ”Tror det gränsar till djurförsök ifall du vill återskapa förutsättningarna för att få mer material…Det måste granskas av en etisk kommission…”
Lite senare kommer kommentarer från Henrik som medverkar i serien.
Och nej, Pluto själv kommer fortfarande inte att kommentera serien. Om han inte lyckas spåra den för egen maskin då… Stor risk…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.