2 nya fanzines!

Nu har jag uppdaterat hemsidan med information om de två nya fanzinesläppen.
Party med Pluto är ett nytt solosläpp. Serien som jag trodde skulle vara den bastanta basen i mitt påtänkta fjärde fanzine blev istället ett helt eget släpp. Så kan det gå. Parallellt med mitt jobb på högskolan under de senaste månaderna lyckades jag teckna 38 sidor serie. Det var en sådan där historia som bara krävde att bli återberättad…
Det rör sig i korthet om en dokumentär skildring av en festnatt i Stockholm i höstas. Jag fortsätter på det realistiska spåret, men försöker göra det på ett nytt sätt. Det är inte så stelt och knastertorrt som det låter. Det är tragik kryddat med komik. Precis som verkligheten.
Obs: Förstaupplagan av ”Party med Pluto” är nästan löjligt limiterad. Detta eftersom serien mynnade ut i en intressant diskussion och ett konstprojekt jag gärna vill redovisa i en framtida andra utgåva. Första tryckningen ser jag främst som en prov- och arbetsupplaga. Men de överblivna exen är up for sale. Vill du ha serien nu, beställ fort. (Dessutom: Det här gör att jag kan göra som George Lucas… Jag kan pracka på er samma skit flera gånger och hävda att det är förbättrat och ”min ultimata vision”… Moohahaaa… Eeh… Nej. Skoja bara. Ehrm.)
Klicka här för mer info om serien/konstprojektet Party med Pluto>>.
No Milk & Honey Journal är en samlingstidningen jag länge ghar funderat på. Ett organ för de oetablerade närd av sann naiv-anarkistisk fanzine-attityd. Nu sker det i form av ett fanzine från det extremt underjordiska förlaget No Milk & Honey Comics. Första volymen har realism som tema och stoltserar med säljargument på omslaget som ångest, våld och homoerotik. Vad kan gå fel? Serierna har gjorts av Johannes Streith, Pers Svensson, Karin Käll, Peter Johnsson, Johan Cedmar Brandstedt, Christopher Johansson och av mig.
Mer om No Milk & Honey Journal no.1>>

Dåså. Beställ dem! 20 kr st + porto. 50 kr för båda inkl. porto. I min garderob gör de ingen nytta. Och jag måste som vanligt sälja åtminstone halva upplagorna för att de ska gå ihop ekonimiskt.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.