Andra året med Joolkalendern

Jobbet har varit extremt krävande sista tiden. Jag har jobbat 55-60h i veckan och det har varit ordentligt kännbart. Jag har tre jobb nu, som jag ser det, tre yrkesroller. På Noisy Cricket arbetar jag med Grafik/Design/Illustration/PR, men också med Kundkontakter/Sälj/Projektledning. Jag är dessutom inhyrd lärare på gymnasiet i två kurser. Och på fritiden skriver jag lite texter för lokaltidningen och illustrerar på det.

Men ett roligt uppdrag nu i december, som lättar upp stämningen lite, är Joolkalendern. Det är andra året vi kör den här grejen. En kalender tillägnad Jool – Johan Olofsson på byrån. Det började med en trött ordvits förra hösten men eskalerade bortom vansinnet till konceptet som bäst formuleras En Jool varje dag fram till jul.

Följ Joolkalendern – en Jool varje dag fram till jul – här:

http://noisycricket.se/joolkalendern2012

Det här inlägget postades i Digital underhållning, jobb, roligt och allmänt ovärt. Bokmärk permalänken.