Ångestmannen i Svenska Superserier

Sedan några nummer tillbaka är min serie Ångestmannen mer eller mindre ”in-house” i Svenska Superserier – den enda tidningen med svenska superhjältar – som dessutom 10-års-jubilerar i år. Herregud. Jag minns när den startade. Det var princip igår.

20140603_064522

Igår fick jag hem nummer 17 och 18. De har varit ute ett tag, men för mig är de nya.
Kul att se Ångestmannen återgiven på papper i det riktiga serietidningsformatet! Det känns bra, i själ och hjärta!

20140603_064621

Publiceringen i Svenska Superserier är lite huller om buller. Jag kör både ensidor, flersidor och strippar i en salig blandning. Jag gillar lite hur serien kommer in lite ”som Herman Hedning i Fantomen”, som tramsserien mellan de mörka allvarliga berättelserna.

Det här inlägget postades i Fanzines, mina egna serier, serier, Skapande/konst. Bokmärk permalänken.