Ångestspelpodden 47: Live at SIS2017

Daniel gör Ångestspelpodden 47 LIVE på Stockholms Internationella Seriefestival 2017, 20-21 maj. En gång är ingen gång, två gånger är tradition, som man brukar säga. Därför kan man nästan säga att en Ångestspelpodden på SIS är en tradition nu.

Daniel hänger vid försäljningsbordet, försöker desperat sälja sina serier. Han lyssnar på Johan Wanloos miniföredrag om sin nya solorollspelsbok Domedagsvikingen. Han handlar för mycket serier, får ångest, äter sushirulle och träffar både gamla och nya vänner. Vissa har han inte mött på ett halvt liv. Andra har han aldrig mött, bara utbytt slappa likes med på de sociala medierna.

Daniel tar ett långt snack med Łukasz Kowalczuk, serietecknare från Polen, som gillar muterade djurfigurer, postapokalypsen och wrestling om möjligt ännu mer än vad han gör! Det blir en intressant pratstund om inspirerande skräpkultur och små men stora skillnader att växa upp i lika men olika länder i Europa under 80- och 90-talet. Dessutom pratas det ångestspel och vi klämmer även in programpunkten Wrestlinghörnan med lite snack om den polska wrestlingscenen, bland annat.
Det blir Ångestspelpoddens första avspända ölintervju på bästa svengelska!


Ångestspelpodden, din pizza i Technodromen, den roliga retropodden. Daniel (och Jimmy, normalt sett. Inte i detta avsnitt.) från Ångestspel pratar om dåliga TV-spel de älskar att hata och blandar med random populärkultur och personliga nörderier.

Medverkande: Daniel Lenneér, Łukasz Kowalczuk, Johan Wanloo m.fl.

Speltid: 47 min.

Teckning titelbild: Łukasz Kowalczuk

ÅSP47 är inspelad på Stockholms Internationella Seriefestival i Stockholms Kulturhus, 20-21 maj 2017.  ÅSP produceras av Daniel Lenneér/Bara å Bänna Medieproduktion.
ÅSP publiceras också på videospelsklubben.se. Tack till Gazi där som krigar i den postapokalyptiska morgondagens värld under den döende solen!

Det här inlägget postades i Ångestspel, Nörderi, Podcast, serier. Bokmärk permalänken.