Årets julkort

Förra året hoppade jag över julkort. Eller… Jag minns inte. Det är möjligt att jag krattade ihop något i den elfte timmen. Men normalt sett har det varit en kär tradition att göra lite julkort när det lackar mot jul.

Jag brukade länge göra ett Millroad Film-kort i december varje år som knör an till mina kortfilmer, men eftersom MRF går på sparlåga nu för tiden fick det bli julkort med mina seriefigurer och Ångestspel istället.

Årets julkort till Ångestspel blev en Pokemon GO-hyllning när en Chansey-Jimmy matar en Snorlax-mej med runda söta NES-kassetter… Det verkar uppskattat på Fb-sidan och Instagram.

Det sista blev nästan snyggare i kvadratisk Instagramversion. Eller vad tycker ni?

Det blev faktiskt några ”fysiska julkort” i år också, såna med frimärke och allt. Några kompisar fick sig ett kort eller två på posten. Skickade 4-5 st till en begränsad skara i år. Har man man väl gjort jobbet att rita och Photoshoppa en bild är jobbet att skriva ut och montera och stoppa i kuvert faktiskt inte så stort. Och förhoppningsvis glädjer det någon, i vintermörket, som man säger.

Jaha. Såatte. Det var väl allt för nu. I år firar jag jul hos mamma och pappa i Lerdala. Traditionsenligt. Säg till om ni vill ses i Skövde med omnejd. God jul på er!

Det här inlägget postades i Ångestspel, mina egna serier, roligt och allmänt ovärt, Skapande/konst. Bokmärk permalänken.