FCZ m.m.

FCZ är lätt bäst på dumbruken just nu! Jag har följt det troget när det repriseras på TV3 och det var faktiskt länge sedan jag skrattade så mycket och så hjärtligt när jag såg ett tv-program. Mer nördar i rutan säger jag! Folk har tröttnat på självgoda och ”snygga” idioter, modell BigBrother eller Paradise Hotel, för länge sedan. Jag vill se vanliga människor i dokusåporna som vågar vara sig själva.
Nästan säsong av FCZ ska det skapas ettt Hockeylag. Det kommer säkert att bli en lika underhållande resa. Och… Nej. Jag tänker inte skicka in en ansökan. Risken är nämligen alldeles för stor att jag skulle komma med. Det har mig veterligen aldrig varit med en serietecknare i en dokusåpa ännu. Dessutom kan jag inte åka skridskor.
På onsdag drar jag upp och firar jul i Skaraborg. På torsdag ska det drickas käf med gamla skolkamrater från högskoletiden. Ska bli kul. Ska ta med mig papper och pennor så jag kan vara produktiv även under ”julledigheten”. Minst två serieprojekt ligger och pockar på uppmärksamhet just nu…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.