Industridagsfilm’05

Jag har faktiskt varit med och gjort ett riktigt beställningsfilmjobb nu. Tillsamans med de lokala förmågorna Jimmy Bäckström och Magnus Haraldsson har jag gjort Industridagsfilm’05, en liten film som på ett intressant och häftigt sätt presenterar indudustrijobb för högstadieelever. Ja, vi HOPPAS åtminstone att vi lyckas förmedla ”intressant och häftigt” med filmen. Det var liksom målbilden… Filmen är hursomhelst klar, visad och responsen hittills har varit god. Den har tagits fram i samarbete med Reaktor Sydost och åtta företag här i Ronneby.

Här har jag lagt upp information om filmen och projektet. En skön kontrast mot all crazy fiktion på filmsidan, men vad ska man göra. En egen undersida med ”seriösa filmprojekt” kändes lite onödigt… Läs’ett och kolla’påt!

Många har tyckt att jag skötte mig bra i radion också. Det känns bra, även om det är svårt att hålla med. Hade jag varit bättre förbered kunde jag sagt bättre saker, men så är det ju alltid. Nu har jag lovat att göra en seriebok ”officiellt” också, så nu har jag inget val längre. Tillbaka till ritbordet, din slöe…! *piskrapp*

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.