Jag kan flyga… Jag är inte rädd…

Stilstudie spelomslag: Sword of Sodan (Multi)

Stilstudien är tillbaka! Den här gången har jag grävt fram ännu ett obskyrt fantasyspel ni inte visste fanns med fantastiskt lökig boxart. Sword of Sodan! Vadå Sodan? Sodom, hade jag förstått. Men Sodan? Varför alltid fantasy i denna stilstudieserie? Jag vet inte. Det är genren där illustratörer och konstnärer tenderar att ta i så så de skiter ner sig…

Själva bilden då. Här flyger vi! Hej vad det går! Speciellt tjejen ser väldigt märklig ut. Jag vet inte om hon skulle klara av att gå med de smala benen och den tunna getingmidjan. Men hon behöver ju inte gå å andra sidan. Hon flyger fram!

Sword_of_Sodan_-_1990_-_Innerprise_Software

Både mannen och kvinnan är genretypiskt avklädda dvs. nästan inte klädda alls. Mannen har utrustats med varenda muskel som finns och några som inte finns i vanlig ordning. Hur och var fäster han den där stiligt fladdrande manteln egentligen?

Coola drakfåglar flyger i formation till höger. Ingenting att anmärka där, förutom att de anammat ett märkligt flockbeteende. Drakar brukar väl vara individualister?

Jag gillar svärdet bakom logon. Väldigt kort och tjockt grepp på det svärdet. Går det ens att greppa med människohand? Når man runt? Det måste vara grovt som en stam!

Plus för gröna zombiesoldater i tanga! Det kan jag tycka att man ser för lite i spel nu för tiden. Onekligen coolt koncept, även om det ser ut som zombiesoldaten längst till höger står och fiser.

Ganska medelostigt omslag. Det har sina toppar, men också sina medelmåttiga dalar. Det blir ett neutralt ostbetyg. Tre ostar.

ost_symbolost_symbolost_symbol

Det här inlägget postades i Ångestspel, roligt och allmänt ovärt, spel, Stilstudie spelomslag. Bokmärk permalänken.