Julkort

En rolig sak såhär års är alla julkort som man får… Nu låter jag som Benjamin Syrsa, men det skiter jag i.
Ärligt talat har jag inte fått så många julkort, men traditionen trogen har jag gjort julkort.

Årets Millroad Film-kort:
Förra året var det One man army Legends… I år är det självklart Vågbrytare som utgör motivet. Nemo-tome! Tyvärr är vitsen så intern att man antagligen måste veta precis vad filmen handlar om för att fatta poängen… Men det är bara ”de närmast sörjande” som fått kortet också. Få skämt blir så bra som de sjukt interna…

Årets julkort från Man av Skugga Förlag:
Gjord på uppdrag av Tobias Eliasson på förlaget. Jag satte dit Tobias himself som tomte och smyckade med maskotar som härleder till förlagets utgivning. Pluto och Death Piglet är nissar. Och Exploding Pinguin som juleljus! Cthulhu medverkar för att det kommer en release 2009 som härleder till honom… Jag vet inte hur mycket som är officiellt, så jag säger inget mer. Kortet trycks och skickas ut i dagarna.


Årets Cthulhu-kort:
Slutligen ett julkort jag INTE gjort, men som jag fått. Det är ju som bekant ingen jul utan Cthulhu… Ingen stilla natt utan kosmiskondska… Det är min vän Richard Svensson som frammanat det här hysteriskt roligt kortet. Besök hans hemsida om du inte redan gjort det och om du gillar monster och mjöd!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.