Lek med Ångestmannen!

Jag har gett mig in i leksaksbranschen! Ångestmannen har blivit plastleksak i begränsad upplaga. Till Bokmässan förrförra helgen lanserades figuren. Min kompis Richard har skulpterat, gjutit och målat. Jag har designat. Nu är nästan alla figurer i förstaupplagan slutsålda. Men det kommer en andra upplaga. Figuren är 9,5 cm hög och ska ge lite samma känsla som de där smurfarna man hade när man var liten. Dessutom är det kul med en actionfigur i en actionlös posé. Varje figur är numrerad som det unika samlarföremål det är.

När (om?) Man av Skugga får upp sin webbshop ska figuren finnas där och kosta ungefär 129 kr. Tanken är att det ska bli ett deluxe-paket med bok + leksak när boken är klar.
Tar vi fram någon mer ÅM-figur blir det en skurk nästa gång. Man måste ju kunna leka! Ångestmannen ska inte behöva gå en match mot gamla Heman-gubbar. Om man frågar mig snällt kan man få veta vilken figur som i sådana fall är aktuell. Det är dock ingen offentlig sanning ännu.

Richard är den nog den skickligaste hemma-pulare jag känner. Han tecknar, skulpterar, bygger, gjuter, animerar och gör skruvade små kortfilmer. Dessutom har han den goda smaken att gilla HP Lovecraft, flummiga filmmonster, Star Trek, Mexikansk wrestling och andra bra saker här i livet. Besök hans blogg och se hans grejor!

Det här inlägget postades i Nörderi, roligt och allmänt ovärt, serier. Bokmärk permalänken.