Mitt i ett inferno…

Jag har vickat klart på bibblan nu. Nästa vecka börjar min kurs som jag ska hålla på BTH. Grafiska uttryck. Det blir nog bra. Hoppas jag åtminstone. Mitt tillstånd just nu kan beskrivas som mitt i ett inferno av böcker, anteckningar och spridda blad… Sedan blir man sur då mail-servrar och program visar sig omöjliga att få ordning på. Då låter man alltihop bara va och skriver på sin blogg som man så ofta prioriterar bort these days.

I förrgår var jag på biblioteket och tog ner utställningen Livets Melodi i orginal. Nu ligger den i en mer anonym tillvaro hemma på golvet istället. Vad gör man med en utställning när man inte längre kan sätta upp den? Det känn skumt att demontera bilderna och sätta in dem i ”orginalpärmen” igen. Jag har å andra sida exponerat SOLM flitigt. Överexponerat. Värsta sellouten! Det trodde jag inte i våras. Tre mindre utställningar, två visningar + kortare föredrag, två filmfestivaler, en tidningsartikel och ett radioframträdande. Mycket SOLM har det blivit. Dags att begrava och gå vidare nu.

Eventuellt ska jag ställa ut igen senare i vår i Ronneby med ett gäng gamla Bräkne Hoby-konstelever. Jag vet inte vad som ska ställas ut, men det ordnar sig nog. Jag tror det blir något med mina serier/animationer för att det skulle bli ”bredd” på utställningen. Det är min ex-konstlärare Seth som har fixat det. Han har för övrigt fått upp en hemsida här>>. Kolla. Cool ljuskonst.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.