Lenneér Lajv och mörkrets hämd…

Igår kväll var jag på folkhögskolan i Bräkne-Hoby och deltog på cafékvällen där. Tyvärr vägrade projektorn visa färg från VHS och DVD så hela filmen fick rulla i svart-vitt… Lagom kul, men folk fick insupa den fina berättelsen i 2 färger istället för 256…
Det känns ändå som framträdandet var givande. Jag tror publiken var nöjd och värdefulla kontakter knöts. Sedan är det naturligtvis mycket man inte får sagt… Man glömmer ju säga hälften, men så är det ju alltid. De andra två medverkande konstnärerna och ex-eleverna var trevliga och ambitiösa!

Min miniutställning ”Livets melodi i orginal” är nedtagen och söker en ny plats nu!

Mörkrets hämd
Idag släpps Star Wars EpIII: Mörkrets hämd på DVD! En stor dag om man är Star wars-nörd, och det är man ju förstås. Problemet är att jag inte kunnat lägga labbarna på den… Detta trots att t.ex. ICA Maxi har fyllt en hel vägg med filmen. Vad beror du detta på… Jo, jag fick för mig att jag ville göra ”den lokala näringen” en tjänst här i stan. Således bokade jag ett köp-ex av filmen hos den lokale Videomanglaren. Nu blev hand post först försenad och när den väl kom var Star wars inte med! Skandal! Videomannen var samtidigt human och hyrde ut en film till oss gratis, men ändå… Jag känner mig ju tvingad att stå vid mitt ord och köpa filmen där. Jag kan bara hoppas att den kommer med posten imorgon. Nu förstår jag äntligen vad titeln egentligen betydde, George Lucas… Det är det här som är ”Mökrets hämd”… Att tvingas vänta på en DVD som finns precis överallt. Nu vet jag vad verkligen ondska är. Det är Posten.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.