Nestan för bra för att vara sant…

Få saker glädjer som ett riktigt loppis-fynd! Oftast hittar man bara skit, men då och då (ett par gånger per säsong) gräver man guld. Som idag. NES-spel för 30 kr st. Fina fungerande spel som gick som en klocka efter rengöring med Mr Muscle och sprit. Spelen jag la rabarber på är Castlevania, Gargoyle’s Quest II, Turtles, Double Dragon II och Robo Warrior. Då fick jag lämna/dissa ett par titlar, för jag hade inte mer pengar. Castlevania och Gargoyle’s Quest II är samlarobjekt som sällan går under ett par hundringar på Tradera. Kan för övrigt tillägga att Castlevania fortfarande är frustrerande svårt, men dödligt snyggt designat och välljudande. Turtles verkar precis så ångestframkallande som jag minns det och RoboWarrior verkar vara Bombermans mer actionorienterade bitpop-rockande kusin… För övrigt äger jag nu mitt första egna Double Dragon-spel. Det var på tiden. En vacker dag ska jag klara den tvåa också… Jag blev som sagt ruggigt glad över mitt loppis-fynd. Damen som sålde NES-spelen är värd en Dagens ros, eller nåt.

nesspel loppisfynd

Det här inlägget postades i Digital underhållning, Nörderi, spel. Bokmärk permalänken.