Nytt Nekrozin!

Ett nytt nummer av Nasses Nekrozin har sett världens ljus i dagarna! Nummer tolv och typ nio levnadsår är en evighet i fanzine-sammanhang. Speciellt när grundkonceptet och parollen är ”serier, dumheter, våld & rollspel”. Men Nasses Nekrozin #12 bevisar att ett fanzine kan överleva trots geografisk spridning, kassa recensioner, evighetsföljetonger, redaktörsbyten och det faktum att även nördiga serietecknare växer upp och får riktiga liv…
Den nya tidningen innehåller bland annat 5 sidor serier av mig. Crazy-humor med Nekrozinets egna persongalleri i ”Slavskaran”. Den innehåller också ChibiNasse som erövrar världen med sin kombination av gullighet, våld och koprofagi. Den innehåller även en längre helfestlig fantasy-serie av blekinge-animatören Mr. Lone Animator som inte kom fram i allmänhetens ljus en dag för tidigt. Den innehåler mycket annat godis också. Hur många skäl behövs?

nasses nekrozin 12
Färgomslag som pasticshar Barman också, som lök på laxen. Nasses Nekrozin har den här hemsidan, men där står det inte möe nytt och relevant… Jag har några extra ex. att kränga för 25 kr stycket om JUST DU skulle vara intresserad. Hör av dig.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.