Nytt namn på bloggen

Jag har brandat om bloggen. Ett nytt namn på sidan. Ganska odramatiskt. Men ändå.

nytt_namn_pa_bloggen

”Pennan och svärdet” var ett bra namn, men jag vet inte om jag levde upp till det riktigt. Det signalerar någonting om vass journalistik. Någonting med pennan är mäktigare än svärdet. Jag syftade egentligen bara på att jag skrev. Penna. Och behandlade nördigheter, fantasy etc. Ibland. Svärdet.

”Lenneér bloggar och poddar” heter den här sidan nu. För det är ju i realiteten vad sidan eller bloggen handlar om. Jag skriver, jag postar poddar, ibland postar jag en bild eller två eller skriver en recension.

Det kommer jag att fortsätta med. Tack för att du läser!

Det här inlägget postades i Ångestspel, mina egna serier, Nörderi, roligt och allmänt ovärt, Skapande/konst. Bokmärk permalänken.