Nytt slut på Nogi 2 i nytrycket

I nytrycket av Nogi 2 – som förhoppningvis finns till salu på Stockholms Internationella Seriefestival – har jag ändrat lite i slutet. Marginellt, men märkbart. Man kan tala om ett reduxe slut. Ett alternative ending. Eller att jag har Georgelucat lite.

Jag har ändrat lite i en pratbubbla. Jag har också lagt till en pratbubbla i allra sista rutan. Detta för att poängen ska komma fram lite bättre. Nu finns det nog ingen chans att missförstå vad Nogi vill säga och vilken ton som ska avsluta berättelsen.

Jag lägger upp den lite ändrade sista seriesidan här för alla som redan har läst serien – inte mer än rätt att alla ni får se den lilla ändringen jag gjort!

Vill ni vara ospoilade för slutet på Nogi 2 kan ni ju låta bli att titta på nedstående bild – alternativt titta och sen glömma att ni sett den.

nogi2_slut_extend

Det här inlägget postades i Fanzines, mina egna serier. Bokmärk permalänken.