Oldies goldies

Ytterst motvilligt har framställt ett par nya exemplar av mina gamla fanzines. Still standing från 2005 och Breakthrought från 2006. Vad gör man inte för fansen?

Det är med blandade känslor man återvänder till gamla saker man gjort… Party med Pluto (2007) är den första serie jag gjorde som är någorlunda ”bra”. Men å andra sidan handtextade jag den serien också, så den ser antagligen också helt bedrövlig ut…

Jag blir lite svårmodig av att bläddra i gamla serier jag gjort. Det känns så himla länge sedan. Som ett eko från det förflutna. Det är liksom jag, men ändå inte. Då var jag ung och oförstörd. Jag gjorde serier för att jag älskade serier. Ändå blev resultatet inte bättre.

Det var som sagt en seriebeställare som hörde av sig och ville ha mina tidiga självbiografiska serier. När jag rannsakade jag mig själv och tyckte det kändes dumt att inte dela med mig av mina gamla serier när någon för ovanlighetens skull visar intresse för mitt skapande – jag kunde snabbscanna till PDF:er och köra ut nya kopior utan för mycket jobb. Pappersoriginalen hade jag nämligen kvar.

Det är en strikt limiterad trycksak. Det här blir ingen vana.

Det här inlägget postades i Fanzines, mina egna serier, Skapande/konst. Bokmärk permalänken.