Legender blir till verklighet…

I lördagen skedde inspelning till One man army Legends under hela dagen. Snack och vånda förvandlades till en uppgiven suck under 2006… Men nu har det äntligen lossnat! Ett år för sent, men skam den som ger sig. Tre scener filmade i Bräkne-Hoby och Ronneby. Förhoppningsvis fortsätter inspelningen i Lerdala/Skövde under nästa vecka. Christopher har börjat klippa så smått. Musik (power-metal!) finns redan. Och nu är det plötsligt betydligt mer sannolikt att filmen faktiskt blir klar! Nu är det plötsligt mycket mer troligt att legenden blir verklighet…
Loggen/projektsidan för filmen är uppdaterad med lite ny information och lite bilder från inspelningen. Och mer kommer senare. Det togs många fantastiskt bra behind the scenes-bilder.
Länk:
http://www.lenneer.se/sida/undersidor/proj/oma2.htm 

Kul som skam att göra film igen. Tack till er i teamet som hjälper till på ett eller annat sätt! Tack till Christopher, Danial, Slarre och Jimmy. Tack för att ni tycker att ett pårökt koncept som ”en Mad Max-ninja-film typ” är väl värd att ödsla tid på.
Jag vet inte när One man army Legends blir klar. (Christopher har tydligen utlovat hösten 2007) Men nu vet jag att den åtminstone är på gång.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.