Pluto till helgen i den bästa av världar…

Till helgen är det bokmässan i Göteborg. Party med Pluto kan vara klar då. Jag vet ännu inte. Jag svävar fortfarande i ovisshet. Det gör min förläggare Tobias också, pratade precis med honom.
Ärligt talat är bokmässan guld värd, oavsett. Flummigt och gött att kuska runt bland böcker och bekantingar. Blir boken klar är det en bonus. Jag är mentalt förberedd på att det kan skita sig den här gången också. Varför skulle det inte liksom? Och nu har jag ju faktiskt ett riktigt jobb. Nu är jag ju faktiskt bara miserabel serietecknare på deltid.
Förhoppningvis ser det ut såhär: OM boken nu blir klar finns den på mässan. Dessutom blir ett limiterat fanzine också klart till helgen. Det rör sig om en lite snyggare förpackad variant av fortsättningsserien Lunch med Pluto, som legat här på hemsidan sedan i somras. Är du snål och inte vill ge mig en enda spänn för mitt skapande finns serien helt gratis här >>. Fanzinet är främst tänkt som ett plåster på såren för alla som förhandsbokat och fått vänta ett halvår. Men eventuellt blir det en hög säljex på mässan också. Om det finns någonstans att sälja. Seriefrämjandets trevliga serie-lounge is no more. Man tvingas ragga plats i de riktiga montrarna. Men det kan gå, med snygga omslag och vassa armbågar…
I den bästa av världar har jag både en bok och ett nytt fanzine i bagaget på bokmässan.
I den sämre bajsbruna världen får vi alla fortsätta vänta ett tag till.

Edit: 2007.09.27: Tryckeriet har lovat och bedyrat att leverera den första laddningen böcker till Göteborg imorgon. Sedan får vi se om verkligheten är lika vacker som dikten…

Edit #2: 2007.09.28: Huurekaa! Party med Pluto är inte bara en våt dröm längre! Boken finns! Det finns 48 förhandslevererade ex. i en lådan i Göteborg. Tacka Polen! Tacka Gud! Tobias bestämmer hur han vill hantera förhandsbokningarna. De ska självfallet prioriteras. Men boken kommer att finnas på Bokmässan att fingra på åtminstone… Själv kommer jag inte dit förrän på söndag, så ungefär tusentals människor kommer garanterat att se boken före mig. Det är ironi. Visst. Men en vecker sådan.

2007.09.28 fast senare: 20 säljex på mässan. Kanske mässans mest limiterade bok. Resten av förstasändningen reserverade till förhandsbokande fans. Först till den berömda kvarnen gäller i Götet!
Jag kan inte uppdatera lenneer.se mer om Party med Pluto-releasen nu. Inte förrän i början av nästa vecka faktiskt… Reser iväg till Lerdala efter jobbet för att därefter besöka Göteborg och Bokmässan på söndag.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.