Retrospelmässan var nice!

Oj! Jag glömde visst skriva något efter Retrospelmässan förrförra helgen! Trodde jag hade gjort det. Man skriver så mycket i så många sammahang ny för tiden. Facebook, Twitter, G+… Det är inte bara jag som trappat ner på bloggandet, har jag märkt. Sociala medier i alla ära. De är skitbra. Men de behöver inte äta upp allt annat och bara lämna smulor kvar.

Här är min loot, som kidsen säger. Jag köpte Dreamcast-boken Drömspel och Nes-boken 8 bitar på 80-talet. Jag kompletterade upp med 2 st Nintendo Magasin som jag saknade i samlingen, köpte plastskyddsboxar till Nes-spel och la rabarber på 4 st ångestspel – samtliga till Nes. Simon’s Quest, Silent Service, Back to the Future och Top Gun.

Mässan var nice, men kön var mördande! Jag kom tjugo minuter innan mässan öppnade och fick köa 75 minuter. Vissa köade så längde som tre timmar, visst.

Det här inlägget postades i Nörderi, spel, Subkultur. Bokmärk permalänken.