Scannern är död… Scannern lever!

Mitt scanner dog i natt. Den fastnade mitt i en scan och ingenting hjälpte. Inte omstart, inte kallstart inte nåt.
Men idag på morgonkvista uppstod den igen! Jag hade nästan ställt in mig fysiskt och mentalt att kasta upp en tusing till en ny scanner. Men nu kan det vänta verkar det som.
Av denna incident insåg jag hur viktig scannern är för mig. Det är både arbetsredskap och leksak i ett. Jag använder den i stort sett varje dag, så på ett sätt vore det inte konstigt om den la av. Den är väl begagnad och sliten med hälsa. Den har nästan gjort fem år trogen tjänst. Inte illa för en glasskiv, ett plastlock och lite elektronik.

Jag håller på med ett serieprojekt nu på annans manus. Vill inte säga så mycket mer innan jag har lite mer konkret material att visa upp… Men det kommer. Snart.

Nya projekt har poppat upp på hemsidan föresten. Bland annat det här vansinnesprojektet. Det är ett kul projekt med lite lagom ambitionsgrad sådär. Mest ”for the love of the media” så att säga. I sommar ska det spelas in lite rafflande postapokalyptisk mytisk ninja-action i Blekinge! Det är åtminstone förhoppningen…

Det är mycket jag måste göra nu. Jag måste ta tag i ett par illustrationsuppdrag som ligger i piplinen. Jag måste uppdatera lenneer.se lite på allvar. Söka lite jobb. Leta lite jobb. Mitt i alltihop måste jag blogga lite också. Det är mycket nu. Men det går rätt bra.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.