Nytt från Skuggmannen!

Ett tjockt paket från Man av Skugga Förlag låg och väntade i blekinge när jag återvände från påskledigheten! Trevligt! Inte minst eftersom förlagets andra släpp Berättelser från Sjumilaträsket har sett dagens ljus. Och jag har äntligen har jag fått några ex. av fanzinet ”Lunch med Pluto” för egen del också.

Förlagets andra släpp var egentligen tänkt som deras första. Ett album av och med Nasses Nekrozin-gänget. Efter 10 år och 12 nummer av fanzinetoch ett par år av snack har boken blivit verkstad. Och vilken pjäs! Sjukt imponerad av utförandet! Inlagan är svart och skarp och omslaget är hårt nog att skära bröd med! Den kan bli din på manavskugga.se.

Jag medverkar i boken med en oseriös 8-sidig serie betitlad ”Slavskaran: Stenbrott och benbrott” med slapstickhumor, fånvåld och zombies med små snoppar… Alla serier i albumet utspelar sig i samma värld med samma karaktärer, alltså Nekronasse och hans bisarra anhang. Det gör att serierna, för första gången i Nekrozin-sammanhang, liksom hänger ihop och bildar en helhet, ungefär som i den gamla Bacon & Egg-tidningen… Jag är som sagt positivt överraskad.

Måste promota den officiella Party med Pluto-pinen också som snart kommer att säljas från MaS-sidan. Merchendise är så coolt…! Vem vill inte bära en ständig påminnelse om att fester ska vara kul och att man inte ska prata om tåg på jackan eller väskan? Vad skulle vara bättre? Pluto som actionfigur? Tröjor? Buzz-replikor som säger ”Spela inga spel då!” när man trycker på dem? Kom gärna med förslag.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.