Spontan Dreamcast-serie-stripp

En av mina nördfavoriter på nätet är sidan The Dreamcast Junkyard, en blogg helt dedikerad till den insomnade ca tio år gamla konsolen Dreamcast. SEGAs sista stolta skepp som världen inte förstod. Nyligen släpptes spelsamlingen The Dreamcast collection till Xb360 och PS3. Den intresserar inte mig nämnvärt eftersom jag redan har spelen som orginal. Men det har skett en del kring släppet som varit dessto intressantare. Bland annat har Dreamcast-soundtracks på vinyl pressats och Dreamcast-hoodies har tryckts. Grymma grejer! Förra veckan var det deadline för en tävling på DC Junkyard där man kunde vinna dessa prylar. Naturligtvis ville jag vara med. Uppgiften var att berätta om ett spelminne relaterat till Dreamcast-spelen i spelsamlingen och vara kreativ när man berättade om det. Jag deltog. Jag vann ingenting. Men jag fick en liten seriestripp ritad baserad på en upplevelse i Crazy taxi. Alltid något… En liten rutinövning, kan man säga.

Det här inlägget postades i serier, Skapande/konst. Bokmärk permalänken.