Ångestspelpodden 39: ”Jag har existerat i många dimensioner…”

David Gustavsson gästar Ångestspelpodden 39 och det blir ett timmeslångt gött snack om idel viktiga ämnen.

Vi snackar om att bli seriefigur i seriealbumet Party med Pluto – Daniels första seriealbum som baserades på en fest som David arrangerade – och intressant bakgrund och kringinformation kring denna händelse/dokumentation klargörs.
Vi snackar om SVEROK och om att vara förbundsordförande för landets största ungdomsorganisation. När hobbyn blir ett jobb. David har dessutom sett World of Warcraft-filmen. Vi snackar också nostalgiskt om Svenil Rollspelet som vi arbetade aktivt med för lite mer än tio år sedan. Lite annan mossig rollspelsnostalgi hinner vi också med.

Vi benar också i den otroligt viktiga frågan som delar mänskligheten; Vilken Star Trek-film är egentligen bäst – och sämst!? En fråga som är brännande aktuell, eftersom det snart kommer en ny Star Trek-film.

asp39

Medverkande: Daniel Lenneér, David Gustavsson

Speltid: 56 min.

Bild: Daniel Lenneér (teckning)

ÅSP39 är inspelad på Kvarnvägen i Lerdala. Redigerad av Bara å Bänna Medieproduktion, som alltid. Ångestspelpodden publiceras också på videospelsklubben.se. Tack till Gazi som roddar där och styr skutan likt en Kapten Kirk!

Det här inlägget postades i Ångestspel, Film, mina egna serier, Nörderi, Podcast, roligt och allmänt ovärt, rollspel, serier, Skapande/konst, spel, Subkultur. Bokmärk permalänken.