Brutalt burleskt…

”Brutal Legend” är ett kommande spel till Xbox360 och Playstation3. Jaha, vaddå då…? Nya spel kommer ju hela tiden… Det gör det. Men inte spel som detta.
Brutal Legend är skapat med ambitionen att varje bildruta ska likna ett hårdrocksomslag… Det gör det, med besked. Sällan har ett spel gottat sig i en så burlesk orgie av ogenerad kärlek till en estetik… Att det är den supercoola mys-förbjudna estetiken rotad i 80-talets skivbackar gör ju inte saken sämre. Trailern har allt man behöver… Demonvingar, silveryxor, blod som skvätter, utsvängda brallor, överdimensionerade avgasrör, berg av ben!

Jack Black gör rösten till huvukaraktären. Jag läste nånstans att Lemmy och andra metal-stollar gör röster till bossar och sån… Man har Mr. Lordis hydraliska vingar på ryggen, slaktar fiender på löpande band med en yxgitarr och kan frammanna headbangers som *håll i hatten* SKAKAR ELD UR HÅRET!
Ibland känns det tråkigt att bara ha en Wii den är konsolgenerationen… När jag högg mig igenom No more heroes kändes det coolt med en Wii. Men det känns som ett billigt surrogat om man tittar på Brutal Legend… Det känns redan tråkigt att missa Bioshock och Mass effect och det kommer att kännas sjukt tråkigt när Resident Evil 5 kommer…
Gårdagens i-lands-problem var att min Mp3-spelare inte fungerar med Mac.
Dagens är att man bara har en konsol den här generationen…


Officiella hemsidan:
www.brutallegend.com
(Sjukt trögladdad… Mycket Flash…)

Trailern på Youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=pIulZJ0TUFM

Att jag bloggar om det här spelet beror på att jag är lite orolig om det kommer över huvudet taget… Release 2008 är det sagt, men fortfarande inget mer specifikt datum och ingen ny trailer på en evighet…

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.