Flyter sakta fram…

Jag har designat en ny header till VB-projekt-sidorna nu… Egentligen har jag fullt upp med en massa annat viktigare och då ter sig alltid de där andra projekten mer lockande… Det är märkligt det där. Måste man göra något blir det inte lika kul… Måste man göra något kan man gå i väggen på att man typ hittar en tre år gammal kass serie som man sätter sig och lägger ner en hel kväll på istället för att göra det där viktiga… Kanske har jag kass diceplin. Kanske är det så för alla kreativa människor. Hellre frihet än bojor och ok liksom.
På grund av allt det där andra (som jag väljer att hålla lite på) flyter VB fram i ganska sakta mak, men kolla gärna in projektets loggbok…
http://www.lenneer.se/sida/undersidor/proj/vb/vb_log.htm
Där loggar jag inte bara rena arbetsrapporter. Senast loggade jag pårökta Verne-tolkningar som man kan hitta på Youtube… Väl värt att kolla in!

 

Det här inlägget postades i Millroad Film. Bokmärk permalänken.