Danska dårar

Fotbollsnörderi, men relevant och underhållande sådant. De är inte kloka där i danmark. Inte nog med att de dricker öl överallt och pratar grötigt…
EM-kvalmötet mellan Sverige – Danmark gick av stapeln ikväll i Köpenhamn. Matchen tv-sändes i kanal 9. Kanal 9… Wtf? Jag visste inte ens att kanal 9 fanns… Obegripligt att de lägger en fotbollsmatch som 99% av Sveriges befolkning vill se i en digital no-name-kanal som de flesta inte ens hört talas om…
Nåväl… To the buisness; Vilken match som bjöds. Sverige öste in mål och ledde med 3 – 0 efter 27 minuter. Danmark reducerar. 3 – 1 i halvtid. I andra är danskarna hungriga som skam och trycker på något makalöst. De kvitterar till 3 – 3. Danmark pressar på. Isacsson får rädda gång på gång. 4 – 3 hängde i lufen… I 88 minuten utbryter barslagsmål i danmarks straffområde. Linjedomaren informerar huvuddomaren som blåser för rött kort och en straff till Sveriges favör. Då rusar en dansk dåre ur publiken in och daskar till domaren. Julgransplundring utbryter, domaren avbryter matcher och tilldömmer efter överläggning Sverige segern pga. brist i säkerheten.
”Vi er röe, vi er vite… vi vill bråke!”

Vilket scenario. Både dramatik, fotbollshistoria och skandal. Nästan som ett revynummer.
För Sveriges del: Gratis vinst. Gratis 3 – 0. Gratis 3 poäng. Danmark har små möjligheter att kvala vidare. Bra jobbat, danska dårar.

Det här inlägget postades i roligt och allmänt ovärt. Bokmärk permalänken.