En oväntad och trevlig recension

Ett nytt nummer av Seriefrämjandet tidning Bild & Bubbla, Nr 212, damp ner i lådan i veckan som gick. Två saker som slog mig spontant;
1. Coolt med Natalia Batistas Svärdsprinsessa på omslaget! Inte en dag för tidigt!
2. Chockrosa är verkligen trendfärgen just nu. Den är överallt.

En glad överraskning var att jag var var recenserad på fanzinsidorna! Det var min Beskôddarna-serie, fanzine Nr 1-3, som recenserades. Jag hade gett upp hoppet att den skulle bli uppmärksammad. Första fanzinet kom nämligen 2012. En hel evighet sedan.
En 16-åring som skickar in ett fanzine kan med andra ord se fram emot att läsa en recension när hen är 21 år.

Först vill jag klargöra att det INTE är min sambo som recenserat. Däremot en tjej/kvinna med samma namn.

Kul att få så positiv respons! Jag har nästan inte fått någon respons alls för den här serien, faktiskt. Det har nästan känts som det bara är jag på planeten som gillar den. Det är därför arbetet med Nr 4 och Nr 5 parkerat i malpåse. Det har känts ovärt, kort sagt.

Kul att hon trycker på att ideérna är roliga och figurerna enkla och effektiva.
Det är precis det jag vill med serien.

Tyvärr är inte recensionen publicerad på seriefanzin.se, så jag får använda den usla metoden att lägga upp en bild på den. Det går kanske att klicka på bilden ovan och få den i ett större och mer läsbart skick.

Det här inlägget postades i Fanzines, mina egna serier, Recension, serier, Skapande/konst. Bokmärk permalänken.