MOTU-tolkning Nr 3

Jag TROR att mitt tecknande har lossnat igen! Hureka! Jag hoppas det. Det känns så. Efter att ha tecknat skitlite i ett halvår känns det fantastiskt bra.

Jag slog till – likt en stålhandskeförsedd FISTO – med en slagkraftig MOTU-tolkning igår kväll.

Orginalet:


Min tolkning: 

FISTO är alltid rolig att rita! Dels för att han ser ut som en mysflummig hipster, med sitt stylish helskägg och backslick. Vilet modelejon han är, men lila skinnstövlar, moderiktig pälskalsong och glänsande haklapp. Dels för hans roliga och småsnuskiga namn, såklart.

Mina MOTU-tolkningar kan man beskåda på vägg just nu på utställningen Hemåt! – Skaraborgska serieskapare – i Falköping. Missa inte det, om du är i Falköping!

Det här inlägget postades i Fanart, Skapande/konst. Bokmärk permalänken.