Ett förändrat liv med annat fokus

Det har varit mindre bloggande från mig här under det gångna året. Den största och mest enskilda orsaken till det är att livet har förändrats.

Jag och min fru Annette har blivit föräldrar till en liten tjej under 2022. Lilly, heter hon. Våran dotter. Förutom att vara söt i kubik är hon är ett riktigt litet busfrö med mycket energi för upptåg. Såklart jättekul och omvälvande att bli en familj på tre! Det finns egentligen inte ord för att beskriva kortfattat, även om jag gör ett försök i det här inlägget. Jag kan npg säga att 2022 med lätthet har varit vårt bästa år någonsin!

Lenneer.se har huvudsakligen fokuserat på mina hobbyprojekt och jag förnyade nyligen webbhotell och domän på ett år till. Jag är inte jättesugen på att släcka ner lenneer.se, men tanken har slagit mig. Jag är betydligt mindre medieproducent, kortfilmare och serietecknare nu än jag har varit tidigare och ”some” (som det heter nuförtiden, främst Facebook och Youtube) har ersatt mycket av det behovet en traditionell webbsida fyllde tidigare.

Å andra sidan är den här bloggen plattform och lagringsyta för alla poddar jag publicerar. Och det är roligt att ha någonstans att ”skriva av sig” och posta innehåll.

Lite hobbyprojekt har jag som ambition att hinna med i mitt nya liv också, nya videos och poddar kommer. Det har ju kommit några under 2022, eller hur? Men att producera content – som kidsen säger – är inte mitt huvudsakliga fokus på fritid längre. Familj och relaterat kommer först just nu. Jag är glad att livet erbjudit förändring nu och välkomnar den.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.