Ingen lek längre – En dokumentär om Ångestspel

För en tid sedan satte jag ihop den här dokumentären/bakomfilmen om de 6 första Ångestspel-avsnitten. Den heter Ingen lek längre och är 20 minuter lång. Den innehåller en massa prat av mig och Jimmy, lite bakom-kulisserna och en sprillans ny intervju med den populära bikaraktären Monokron-Mario (som gestaltas i röst av min gamle parhäst Christopher). Jag tycker dokumentären blev rätt bra.

Från början hade jag tänkt göra dokumentären DVD-exklusiv men sen kom jag på att det var en ganska beige idé… Det är ju på Youtube publiken finns. Inte precis smart att ge 99,5% av publiken fingret liksom. Jag gör ju inte precis Ångestspel för att tjäna pengar och jag orkar inte distribuera DVDs i någon större omfattning .

Ett delmål jag haft med Ångestspel är tio färdiga avsnitt och det är faktiskt ganska nära nu… Avsnitt 9 0ch 10 är i produktion. De kommer att dröja lite, för de är både ganska tunga när det gäller special effects och sånt tar som bekant tid.

Det här inlägget postades i Digital underhållning, Nörderi, roligt och allmänt ovärt, spel, Subkultur. Bokmärk permalänken.